Prijzen voor groepen

De tarieven voor Epic Journey zijn per kamer. Er kunnen in deze unieke ervaring 4 tot 6 volwassen mensen deelnemen. Het bezoek bestaat uit een ontvangst met een korte introductie, gevolgd door de daadwerkelijke escape. Na afloop eventuele uitleg van gemiste aanwijzingen plus het maken van de inmiddels beroemde groepsfoto.

Naast het 'normale' escape room bezoek voor 4, 5 of 6 personen kennen we gereduceerde prijzen voor tieners en gezinnen alsmede een aantal hele bijzondere producten die de beleving optimaal maken.


EXPERIENCE

Bij de EXPERIENCE ontvang je in de week voorafgaande aan je bezoek op onverwachte momenten raadsels, puzzels, videoboodschappen, en er wordt zelfs iets thuisgestuurd. Op deze manier leef je de hele week toe naar het moment surpreme. Dit maakt je bezoek echt een beleving. De experience is voor maximaal 5 mensen.

"Ik vond het enorm leuk om de week voorafgaand raadsels en aanwijzingen toegestuurd te krijgen door het vip-arrangement, Het was Superleuk! Zeker aanrader" - Deborah Dunnink op FacebookKINDERFEESTJE / TIENERFEESTJE.

Voor kinderen en tieners die 12 jaar of ouder worden bieden we een heel bijzonder pakket. Naast de daadwerkelijke Escape waarbij natuurlijk onbeperkt drinken, snoep en chips niet mag ontbreken, bieden we iets unieks.

In de 5 dagen voorafgaande aan het daadwerkelijke feest krijgen alle deelnemers dagelijks opdrachten, raadsels en andere informatie. Deze moeten ze oplossen door zowel individueel als in groepsverband te werk te gaan. Zo verkrijgen ze informatie die nodig is om succesvol te ontsnappen. Dat betekent min of meer dat ze niet één dag , maar bijna een hele week bezig zijn met dit event. Een uniek feestje waarover dus niet alleen achteraf veel wordt gesproken zal worden, maar dat ook vooraf de tongen flink los zal maken.

De leeftijd van 12 jaar is van groot belang. Uiteraard zijn er dan vrienden of vriendinnen die jonger zijn, maar belangrijk is dat ze wel in groep 8 (zouden) moeten zitten.

Dit kinderfeestje moet minimaal 10 dagen van tevoren worden gereserveerd omdat we het individuele pakket moeten klaarmaken. Het is raadzaam dat de kinderen onderling kunnen appen.

109

Volwassenen

 • Kamerprijs 4 tot 6 pers.
  Vrienden, familie, Groepen
 • 60 minuten Escape room
 • Nabespreking + groepsfoto


Reserveer
85

Gezinnen

 • 2 volwassenen en maximaal
  3 kinderen (11 - 17 jaar)
 • 60 minuten Escape room
 • Nabespreking + groepsfoto


Reserveer
85

Tieners

 • Tieners 15 - 18 jaar
 • Kamerprijs voor 4 - 6 pers
 • 60 minuten Escape room
 • Nabespreking + groepsfoto


Reserveer

experience games logo

Reserveren

Locatie

Baileystraat 4J

8013 RV Zwolle

038 - 234 0404

Contact

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel 038 - 234 0404